Linssiin viilatut & Viilaajat

Laitan tulille kolmannen peräkkäisen, hallitustamme kritisoivan kirjoituksen. Miksi? Koska kritisoida pitää kun siihen on aihetta ja ennen kaikkea kun se on ajankohtaista. Kirjoitetaan muista aiheista, esimerkiksi luonnonsuojelusta, maahanmuutosta tai islamisaatiosta kun ne ovat samalla tavalla ajankohtaisia. Viimeksi mainittuihin liittyvät teemat tuskin loppuvat koskaan!

Lue lisää: Linssiin viilatut & Viilaajat

Hallitusviihdettä, rikosten peittelyä ja silmänkääntötemppuja.

Olen tässä päättänyt hiukan koota ajatuksiani pian päättyvän, vuoden 2020 tapahtumista, ja siitä karmaisevasta tilanteesta, jossa nyt olemme.

Tuskin oli vuosi 2020 edes kunnolla alkanut, kun koronavirus jo rantautui Suomeen. Maaliskuussa monella alalla astuivat voimaan eriasteiset rajoitustoimet. Alkoi myös lomautusbuumi, josta meidänkin perhe on saanut karvaasti kokea oman osansa. Kesää kohti mennessä hallitus alkoi jopa rajoittamaan jopa suomenkansalaisten perustuslaillista oikeutta, maamme rajojen sisällä liikkumiseen.

Lue lisää: Hallitusviihdettä, rikosten peittelyä ja silmänkääntötemppuja.

Polittiikka

Tärkeimmät poliittiset tavoitteeni ovat turvallisuutemme liittyvät asiat, luonnon hyvinvoinnin ylläpitäminen sekä meille vieraan poliittisuskonnollisen ideologian leviämisen pysäyttäminen.