Suomi on Uusi Venäjä,ISIS kullannuput jouluksi kotiin!

Kuva

Astuimme sunnuntaina uuteen aikakauteen: Ehdoin tahdoin Syyriaan, kalifaattia rakentamaan lähteneille, ISIS- terroristeille nöyristelystä tuli nimittäin valtiojohdon virallisesti hyväksymänä toimintatapana. 
 
Suomi toi tänään ensi kertaa al-Holin leiriltä sen aikuisia asukkaita maahamme, osana valtiojohdon siunaamaa operaatiota. Aiemmin Syyriasta on tänne tuotu vain kaksi ns. orpolasta, joiden vanhempien menehtymisestä ei kuitenkaan ole olemassa täyttä varmuutta, saatikka virallista varmistusta. Somessa liikkuvien tietojen perusteella voidaankin olettaa, että ainakin toisen näistä "orvoista" isä on yhä elossa ja parhaillaan vangittuna, terroristiseen toimintaan osallistumisesta. 
 
Suomea lukuun ottamatta, mikään muu pohjoismaa ei ole ryhtynyt näin laajamittaisiin, terrorismista epäiltyjen kansalaistensa nouto-operaatioihin! Esimerkiksi Norja on hakenut al-Hollista vain yhden, vakavasti sairaan lapsen äiteineen. Sen sijaan, itäinen naapurimaamme Venäjä on valinnut toisen linjan. Se on noutanut omia kansalaisiaan Syyrian leireiltä, useammankin kerran - kaikessa hiljaisuudessa.
 

Lue lisää: Suomi on Uusi Venäjä,ISIS kullannuput jouluksi kotiin!