Moi, olen kahden lapsen perheenisä Tuomarinkylän kaupunginosasta. Olen syntyperäinen helsinkiläinen ja lapsuuteni asuin Koskelassa, Vallilassa sekä Malmilla. Aikuisena olen asunut myös Oulunkylässä ja Maunulassa nykyisen asuinpaikkani lisäksi.

Tällä hetkellä toimin sekä yrittäjänä että työntekijänä. Vapaa-aikani kuluu lähinnä perheen parissa, monipuolisesti liikuntaa harrastaen, ja ajan salliessa ystäviä tavaten. 

Olen toiminut luottamustehtävissä Helsingin käräjoikeuden lautamiehenä sekä varaluottamusmiehenä. Toukokuussa aloitan Helsingin kaupunginvaltuuston varajäsenenä eli varavaltuutettuna.

Ensimmäistä kertaa lähdin politiikkaan mukaan vuoden 2017 kuntavaaleihin. Olin ehdolla myös vuoden 2019 eduskuntavaaleissa.

Minulle on tärkeää, että Helsinki huomioi jatkossakin luonnon merkityksen asukkaiden viihtyvyyden ja hyvinvoinnin lisääjänä. Viheralueiden väheneminen yhä laajenevan asuntorake ntamisen seurauksena on kehityssuunta, jolle on syytä asettaa selkeät rajat jatkossa.
 
Virkistysalueita tulisi olla ympäri Helsinkiä niin, että kaikilla helsinkiläisillä olisi mahdollisuus ulkoliikunnan harrastamiseen, lähellä luontoa. Tämä tulisi kuitenkin toteuttaa yksityisautoilun siitä liiemmin kärsimättä. Kuuluhan jälkimmäinen perinteisesti katukuvaamme! 
 
Mielestäni Helsingin väestönkasvun tulisi olla maltillista. Kotikaupunkimme tarvitsee erityisesti korkeasti koulutettua, työllisyystarpeemme täyttävää väkeä, ei niinkään ammatti- ja kielitaidottomia, heikosti työllistyviä, sosiaaliturvan varassa eläjiä. 
 
Pääkaupunkina Helsinki on toiminut monissa asioissa suunnannäyttäjänä koko muulle Suomelle. Valitettavasi näin on ollut myös  huonojen suuntausten osalta. Pääkaupunkilaisina emme siis ole vastuussa pelkästään helsinkiläisten tulevaisuudesta, vaan ihan koko Suomen. Muutos on saatava aikaiseksi, ja vääristyneet kehityskulut käännettävä oikeiksi. Helsingin on oltava turvallinen ja yrittäjäystävällinen, lasten ja nuorten hyvinvoinnin huomioiva paikka asua! 
 
Ajamiani asioita ja hankkeita: 
 
- Pro Malmin lentokenttä 
 
- Katuturvallisuus ( ulkomaalaisten katujengien, huumekauppiaiden ja kerjäläisten pois kitkeminen) 
 
- Burkha, hijab ja niqab -kielto kaupungin tiloihin 
 
- VOK:it eli vastaanottokeskukset lopetettava 
 
- Ehdoton EI pakolaisten kuntapaikoille 
 
- Keskuspuisto säilytettävä 
 
- Helsinki luonnonläheiseksi 
 
- Alueellista päätäntävaltaa lisättävä 
 
- Erityistukia pk -yrittäjille 
 
- Monikulttuurisuutta tukevien järjestöjen rahoittaminen lopetettava